Reviews

Gebasseerd op 26 reviews

12 October 2021

Zwembadlessen en theorie afgerond bij Alfa Dive. Professionele duikschool met persoonlijke aandacht voor een ieder waardoor je je snel op je gemak voelt. Ontzettend naar mijn zin gehad met een super team aan duikinstructeurs. Kan deze duikschool aan iedereen aanbevelen!

Debbie T.
10 October 2021

Ik vond het best wel spannend toen ik ging beginnen, maar werd zo goed en rustig begeleid dat ik er gelijk vertrouwen in kreeg. Heb heel veel geleerd en dat op een super leuke manier! Echt top team aan duikinstructeurs. En kan ze echt aanraden!!

Isis buis
10 October 2021

Al meerdere cursussen bij Jowi gedaan! En elke keer is dit een mooie cursus, waar je onwijs veel leert! Safety staat centraal! Maar het is ook onwijs gezellig! Afgelopen weken rescue cursus gedaan. Een top ervaring! Jowi en zijn team bedankt!

Veerle
10 October 2021

Bij alfa dive al eerder goed geholpen met het huren van duikuitrusting dus was inmiddels bekend met jowi en zijn team. Omdat het rescue brevet ook hoog op het lijstje stond deze ook gevolgd bij alfa dive. Een erg leerzame cursus gegeven door mensen met passie voor het vak en de sport. Een aanrader dus voor iedereen die verder wil in de duiksport en dus een topschool om deze te volgen. Brevet behaald. Nu op naar dive master.

Jeroen Z
29 September 2021

Na de OWD op Bonaire vonden wij het belangrijk om ook in Nederland te kunnen duiken en hebben daarom bij Jowi de AOWD gedaan. Dit is heel goed bevallen. Jowi heeft een goede no-nonsense relaxte manier van lesgeven en weet iedereen in de groep op de juiste manier te benaderen. Heel fijn om naast de cursus op zondagen te kunnen meeduiken, gewoon komen als je er zin in hebt. Als je geen eigen materiaal hebt, kun je heel goed materiaal huren en via Jowi ook goed nieuw en tweede hands materiaal aanschaffen. Je weet dat alles gewoon goed is. Wij kunnen zowel de school als de fijne zondagduiken van harte aanbevelen; helemaal top!

Ben en Kees
24 September 2021

Na eind juli de eerste cursus (Open Water) afgerond te hebben, wilden we graag meer ervaring opdoen. Dus eerst een keer meegegaan op zondag naar het Nieuwe Meer, dat was erg leuke en toch ook weer een eye-opener.

Want met Open Water ben je weliswaar gebrevetteerd om met een Buddy samen te gaan duiken, maar wat ga je dan doen? Het water in en een rondje zwemmen kan maar is niet de bedoeling...of eigenlijk wel, maar hoe doe je dat zonder te verdwalen 😉

Dus afgelopen weekend advanced gedaan en dan kom je erachter dat er inderdaad steeds meer bij komt kijken. Het waren vijf zeer leuke en leerzame duiken; navigeren, zoeken&bergen en uitloden/trimmen waren erg leerzaam. De nacht- en diepe duik waren vooral spannend en indrukwekkend. Erg fijn om dat voor de eerste te kunnen doen onder begeleiding!

Wederom dank Jowi...op naar de volgende 🙂

Martijn en Luuk
29 August 2021

Sabine en ik wouden graag ons duikbrevet halen om te kunnen duiken op Bonaire.
Het was allemaal spannend in het begin, maar na de eerste les viel het allemaal mee door het vertrouwen en de rust van de instructeurs.
Danny was onze instructeur gedurende de cursus. Danny is een oprechte, grappige, en hele aardige gozer. Duidelijke uitleg, en alles gewoon relaxed.
Wij hebben onze cursus als zeer prettig ervaren, en we kijken heel erg er naar uit om gebrevetteerd te water te gaan in Bonaire!
Danny bedankt ?

Thijs van Schaijk
13 August 2021

Na vele jaren.., (een stuk of 30), niet meer te hebben gedoken wilde ik dit toch weer graag oppakken. En na wat onderzoek op internet gekozen voor duikschool Alfa Dive. Het contact met Jowi was super relaxt en vervolgstappen snel gemaak. Eerst een introductieduik en een week later de Scuba revieuw gedaan. Beide duikmomenten ben ik op sleeptouw genomen door \"dive instructor\" Thomas.
Thomas is heel rustig en relaxt en legde alles goed uit zowel boven als onder water. Het was super tof om weer te duiken en met deze begeleiding ging het als van een leien dakje en voelde ik me als een vis in het water.. hahaha. Na de duiken werden we nog verwend met een heerlijk bakkie koffie en onder dat genot konden we de duiken nabespreken.
Ook het stukje theorie vond ik zeer nuttig.

Jowi bedankt voor je adviezen en je toffe duikschool en Thomas bedankt topper voor de goede begeleiding.
Ik ga in de toekomst graag met jullie op pad om mooie buiten-duiken te doen en tevens mijn Padi Advance course bij jullie te volbrengen.
groetjes Ed 😉

Ed Hendrix
2 August 2021

Na een paar keer een introductie duik te hebben gedaan in diverse landen, waarbij ik elke keer tegen mezelf zei, ik ga toch echt mijn Brevet halen, was juni 2021 het jaar dat ik ervoor ging! Afgelopen zaterdag met veel plezier mijn open water brevet bij Alfa Dive gehaald! Hele fijne persoonlijke begeleiding van Jowi en zijn crew. Ze nemen echt alle tijd voor duidelijke uitleg en instructies. Prachtig gedoken in de Vinke Veense plassen, had niet verwacht dat je nog zo veel kon zien in Nederland. Echt een aanrader mocht je nog twijfelen! Alfa Dive bedank!

Groetjes, Nina

Nina
1 August 2021

In 2020 zaten Luuk (mijn zoon van 14) en ik te denken dat duiken ons wel leuk zou lijken, maar waar te beginnen...?

Bij Alfa Dive was het van het begin tot het einde één grote ontzorging. We begonnen met een introductieduik, een leuke en simpele manier om kennis te maken en vervolgens in overleg ingeschreven voor de eerste cursus Open Water. Door alle omstandigheden had deze wat langer op zich laten wachten.

Ook deze cursus van begin tot einde; de eerste informatiemiddag voor het ophalen van de theoriespullen, de theorielessen, de zwembad- en de buitenduiken, van A tot Z tot in de puntjes verzorgd en duidelijke begeleiding.

Gisteren hebben we het brevet gehaald en vandaag besloten om door te gaan met de volgende stap, Advanced Open Water.

Dank en complimenten aan Jowi en zijn team!

Martijn en Luuk

Reviews

Zwembadlessen en theorie afgerond bij Alfa Dive. Professionele duikschool met persoonlijke aandacht voor een ieder waardoor je je snel op je gemak voelt. Ontzettend naar mijn zin gehad met een super team aan duikinstructeurs. Kan deze duikschool aan iedereen aanbevelen!

Debbie T.

Ik vond het best wel spannend toen ik ging beginnen, maar werd zo goed en rustig begeleid dat ik er gelijk vertrouwen in kreeg. Heb heel veel geleerd en dat op een super leuke manier! Echt top team aan duikinstructeurs. En kan ze echt aanraden!!

Isis buis

Al meerdere cursussen bij Jowi gedaan! En elke keer is dit een mooie cursus, waar je onwijs veel leert! Safety staat centraal! Maar het is ook onwijs gezellig! Afgelopen weken rescue cursus gedaan. Een top ervaring! Jowi en zijn team bedankt!

Veerle
Toon alle reviews

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag na telefonisch contact
  • Dinsdag 16:00 - 17:30 uur
  • Woensdag 16:00 - 17:30 uur
  • Donderdag 16:00 - 17:30 uur
  • Vrijdag 16:00 - 17:30 uur
  • Zaterdag 13:00 - 17:30 uur

Zomerdijkje 13
1934 CT
Egmond aan den Hoef
Nederland

+31 6 4506 0990

info@alfadive.nl

Alfa Dive
5.0
Based on 32 reviews
aangedreven door Facebook
Maaike van der Eng
Maaike van der Eng
2020-07-04T12:23:29+0000
Het zijn echt zeer bevoegde en vakbekwame lieve mensen met een passende instructie voor elk individu. jong of oud,... stoer of juist niet. Ze leggen alles goed en duidelijk uit en stralen een hoop rust uit. En nog betaalbaar ook!lees meer
Linda de Boer
Linda de Boer
2020-07-01T21:03:26+0000
Geweldig ontvangst, wat een enorme leuke mensen allemaal en wat ben je er welkom! Heb een heel fijn gevoel gehad deze... cursus en er gaan er nog vele volgen; ook bij hen dus verder hoef ik niks te zeggen 😃😃😃lees meer
Joël van Delden
Joël van Delden
2019-10-13T09:15:18+0000
Leuke club mensen! We hebben hier met een groep van 7 ons duikbrevet gehaald! Ze doen hun best om je zo goed mogelijk... op te leiden en om het naar je zin te maken! Deze duikschool is echt een aanrader!lees meer
Yamilla Van Delden Tucconi
Yamilla Van Delden Tucconi
2019-10-09T07:26:28+0000
Een echte aanrader, geen twijfel over mogelijk!
Iwan Donders
Iwan Donders
2019-08-28T18:50:35+0000
Bijzonder leuke duikschool waar echt zeer professioneel gewerkt wordt. AANRADER!!! Samen met mijn dochter de OWD cursus... gedaan. Het was erg gezellig met een super duikteam. Die weten echt waar ze mee bezig zijn. Lukt iets niet dan stellen ze je gerust en probeer je het gewoon opnieuw. Gewoon kalm aan. Het komt wel goed. Jowi, Danny, Thomas, Sandy, Wouter en Leo, bedankt voor de gezelligheid, lessen en mooie duiken.lees meer
Melissa Burghouwt
Melissa Burghouwt
2019-08-01T10:20:50+0000
Met AlfaDive onze PADI open water gehaald - super fijne, leuke en gezellige ervaring! Absoluut een aanrader 👌
Jos Meijer
Jos Meijer
2019-05-23T06:34:07+0000
Super om weer even op te frissen! Relaxte mensen die veel ervaringen hebben en je weer even meenemen in de belangrijke... dingen.lees meer
Wim van Velzen
Wim van Velzen
2018-10-18T06:52:07+0000
Fijne duikschool waar je leert om goed en veilig te duiken. Een echte aanrader.
Diana Temmink
Diana Temmink
2018-07-29T13:31:26+0000
Wat een goede en leuke duikschool is Alfa Dive!! 4 juli 2018 gestart met theorie- en zwembadlessen. Voordat de laatste... zwembadles begon, theorie-examen gedaan. Dit weekend 4 buitenduiken gemaakt in de Vinkeveense plassen en brevet gehaald voor PADI Open Water! Super trots op mijzelf en mijn man!!! Jowi, Danny, Ineke, Peter en Bart zonder jullie deskundige hulp, vriendelijkheid, geduld en gezelligheid had ik het niet gered. Nogmaals super bedankt! ����lees meer
Ard Schilp
Ard Schilp
2018-07-22T19:18:35+0000
Padi open water aan het volgen en ben zeer tevreden over het team. Ze nemen echt de tijd voor de begeleiding. Gelijk... ook de Advanced geboekt.lees meer
Rowy Onrust
Rowy Onrust
2018-07-02T12:34:28+0000
Afgelopen weekend heb ik mijn PADI Open Water gehaald bij Alfa Dive! De beste en leukste instructeurs, een ontspannen... cursus die heel veilig aanvoelde. Ik zou het zo nog eens doen! Alfa Dive; Ineke, Jowi en Danny: dankjewel!lees meer
Eric Hoogstra
Eric Hoogstra
2018-05-14T09:34:46+0000
Helemaal top!! Fijne duikschool, mijn brevet gehaald voor open water duiken . Theorie en praktijk voor het duiken word... goed uitgelegd , leuke mensen! Nogmaals bedankt�Jowi en de mede instructeurs.lees meer
Elianne Roorda
Elianne Roorda
2017-07-05T17:49:57+0000
In een maand tijd mijn Open Water-brevet gehaald! Wat een fijne duikschool, echt een aanrader! Er heerst een relaxte... sfeer, iedereen krijgt de aandacht die ze verdienen en de groepen zijn niet al te groot. Ik kijk met veel plezier terug op de cursus! Alfa Dive bedankt!lees meer
Peter Hennis
Peter Hennis
2016-10-23T13:59:23+0000
Vandaag in Vinkeveen m'n brevet open water gehaald. Top instructeurs van Alfa Dive die de tijd voor nemen en alles... rustig uitleggen. Ik heb genoten. � bedankt Jowi, Danny en Nico.lees meer
Dewi Eeltink
Dewi Eeltink
2016-09-01T19:38:39+0000
Lex Geerlings
Lex Geerlings
2016-06-07T11:12:41+0000
Afgelopen zondag heb ik afgedoken in de Vinkeveense plassen en mijn PADI open water gehaald! Heel erg blij mee, had ik... veel eerder moeten doen. De Vinkeveense plassen heeft een soort onderwaterpretpark met allemaal gezonken objecten, heel gaaf! Ook dikke complimenten voor duikschool Alfa-Dive in Egmond, echt top begeleiding gehad van instructeurs Jowi en Ineke! Een echte aanrader dus voor iedereen die ook wil gaan duiken!lees meer
Kim Weeshoff
Kim Weeshoff
2016-06-05T18:37:30+0000
Vorig jaar met veel plezier begonnen aan de PADI Open Water Diver. Helaas door oorproblemen tijdelijk moeten stoppen.... Gelukkig was het geen probleem om de cursus op een later moment af te maken. Afgelopen woensdag de laatste zwembadles gehad en vandaag de 3de en 4de buitenwaterduik met een positief resultaat afgerond! Jowi en team, bedankt voor de professionele begeleiding, de gastvrijheid en gezelligheid! Ik zou iedereen een duikcursus bij Alfa Dive aanraden!lees meer
Nick Peetoom
Nick Peetoom
2016-05-22T11:11:59+0000
Truus Chardet
Truus Chardet
2015-08-31T11:22:22+0000
Super
Bauk Velberg
Bauk Velberg
2015-08-24T08:24:11+0000
Vorig weekend heb ik met mijn vrienden mijn open water gehaald! Samen zijn we van plan om veel meer hier te halen!... Helemaal goed!lees meer
Jeroen Kipp
Jeroen Kipp
2015-07-05T10:42:11+0000
Ik heb bij deze school zowel mijn open water als advanced gehaald. Ik heb een zeer plezierige tijd ervaren waar... deskundigheid, persoonlijke aandacht en plezier voorop staan. Je wordt hartelijk ontvangen en uitgebreid geïnformeerd over wat sportduiken inhoud en wat de mogelijkheden zijn onder het genot van een bak koffie. Was je nog niet enthousiast kan ik je verzekeren dat je dat aan het einde van het gesprek wel bent!! Ik heb beide opledingen met heel veel plezier en lol doorstaan. Zoek je een goede opleiding met leuke en gezellige instructeur/instructrice met een enorme kennis en ervaring raad ik Alfa dive aan.lees meer
Petra Dehn
Petra Dehn
2015-06-18T21:05:09+0000
Stefan Schotvanger
Stefan Schotvanger
2015-05-03T12:33:48+0000
Vanmorgen ons brevet gehaald. Super team wat goed en leuk les geeft.
Simon Driehuijs
Simon Driehuijs
2014-12-14T19:16:50+0000
Hele leuke en gezellige duikschool
Caspar van der Poel
Caspar van der Poel
2014-07-19T12:58:36+0000
Ik ben zeer tevreden over Alfa Dive. Goede instructeurs, die op een prettige manier les geven en het duiken erg... plezierig maken!lees meer
Bauke ten Cate
Bauke ten Cate
2014-06-27T05:17:44+0000
Michael de Lannoy
Michael de Lannoy
2014-05-04T19:59:00+0000
Melissa Ligthart
Melissa Ligthart
2014-03-27T16:15:56+0000
Marloes Beentjes-Zomerdijk
Marloes Beentjes-Zomerdijk
2013-09-24T20:26:41+0000
Janjef Molenaar
Janjef Molenaar
2013-07-28T11:07:53+0000
o
Volgende beoordelingen