Instructeur

Als PADI Open Water Scuba Instructeur mag jij zelfstandig mensen opleiden. PADI beveelt aan om eerst PADI Assistent Instructeur te worden en dan via het OWSI (Open Water Scuba instructor) programma instructeur te worden. Je kunt echter ook rechtstreeks vanaf PADI Divemaster via een IDC (Instructor Development Course) instructeur worden.

Vereisten vooraf
  • Minimum leeftijd 18 jaar
  • Minimaal 60 gelogde duiken om aan de cursus te mogen deelnemen en minimaal 100 gelogde duiken voordat jij mag deelnemen aan het IE (Instructor Examination)
  • In bezit van een PADI Divemaster brevet of equivalent (voor het OWSI programma)
  • In bezit van een PADI Assistent Instructeur brevet of equivalent (voor het IDC programma)
  • In bezit van een door een arts getekende medische verklaring (niet ouder dan 12 maanden)
Opleiding

Deze cursus geven wij niet maar samen kunnen wij wel zoeken naar een passende duikschool waar jij deze cursus kunt volgen.

Reviews

Ik ben 14 jaar en mijn ouders hebben hun PADI al. Dit jaar gaan we op vakantie en dan wil ik mee kunnen duiken. Ik heb de vakantieduikcursus gedaan en de 1 en 2e buitenduik hier in Nederland gedaan. De andere twee duiken doe ik in het buitenland. Ik vond de lessen erg leuk om te volgen en met de e-learning ging het behalen van de theorie heel makkelijk en het schriftelijk examen ging ook heel goed met de goede uitleg van Wouter en Jowi. Het was wel veel naast mijn school maar het is mij goed gelukt. Ik vond de zwembadtrainingen heel leuk en leerzaam en het duiken in Triton vond ik heel gaaf.

Finn

De cursus Open Water Diver als voorbereiding op duiken in het buitenland was heel goed. De theorie werd duidelijk behandeld, vragen uitgebreid beantwoord, het was gezellig en er werd enorm gelet op veiligheid en het verkrijgen van routine. Ik had tijdens de eerste zwembadles moeite met zenuwen en hier werd super op ingespeeld door mij de tweede les met een extra instructeur apart te laten oefenen, zodat ik alle tijd had om vertrouwen op te bouwen. Top gedaan en nogmaals hartelijk dank! De vakantieduik was genieten door deze goede basis.

Marjolein

Vandaag padi open water brevet gehaald onder deskundige leiding van Jowi en het team. Zeer kundig en op een hele leuke manier les gehad de afgelopen weken. Goede combinatie van “ fun en veiligheid “. Alfa dive is een aanrader voor de (potentiële) duiker.

Eric
Toon alle reviews

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag na telefonisch contact
  • Dinsdag 16:00 - 17:30 uur
  • Woensdag 16:00 - 17:30 uur
  • Donderdag 16:00 - 17:30 uur
  • Vrijdag 16:00 - 17:30 uur
  • Zaterdag 13:00 - 17:30 uur

Zomerdijkje 13
1934 CT
Egmond aan den Hoef
Nederland

+31 6 4506 0990

info@alfadive.nl