Zwembad

Lid worden? Wij hebben het gehele jaar de woensdagavond van 21:00 tot 22:00 uur het zwembad De Hout in Alkmaar afgehuurd. In dit uur is het mogelijk om je setje of je vaardigheid weer te testen. Maar je kan er ook voor kiezen om gewoon wat baantjes te trekken.

De temperatuur van het water is aangenaam.

Om ook van deze faciliteit gebruik te kunnen maken is het mogelijk om een jaar abonnement bij ons te nemen. De kosten voor dit abonnement bedraagt € 90,- Dit is nog geen € 1,75 per week. Zonder abonnement kunt u ook van het zwembad gebruik maken voor € 4,-per keer

Maar er zijn nog meer voordelen als zwembadlid zoals;

  • Zwembad setje geen € 10,- maar € 7,50 (zelf halen en terug brengen )
  • Voor de Zondagochtend duiken  van Alfa Dive kost de huur van een complete duikset geen € 50,- maar € 35,- (dit is voor één duik; zelf halen en gespoeld terug brengen )

Als u het leuk lijkt kan je contact met Alfa Dive opnemen op telefoonnummer 06 4506 0990 of via een e-mail naar zwembad@alfadive.nl

Reviews

De cursus Open Water Diver als voorbereiding op duiken in het buitenland was heel goed. De theorie werd duidelijk behandeld, vragen uitgebreid beantwoord, het was gezellig en er werd enorm gelet op veiligheid en het verkrijgen van routine. Ik had tijdens de eerste zwembadles moeite met zenuwen en hier werd super op ingespeeld door mij de tweede les met een extra instructeur apart te laten oefenen, zodat ik alle tijd had om vertrouwen op te bouwen. Top gedaan en nogmaals hartelijk dank! De vakantieduik was genieten door deze goede basis.

Marjolein

Vandaag padi open water brevet gehaald onder deskundige leiding van Jowi en het team. Zeer kundig en op een hele leuke manier les gehad de afgelopen weken. Goede combinatie van “ fun en veiligheid “. Alfa dive is een aanrader voor de (potentiële) duiker.

Eric

Privé cursus gevolgd voor openwater, de instructeurs waren zeer kundig, uitgebreid en geduldig in uitleg en aanleren van de juiste vaardigheden. Voelde mij erg op mijn gemak en vond het erg leuk om tijdens de laatste buitenduik met dezelfde instructeur te duiken als tijdens mijn introductieduik.

Thomas
Toon alle reviews

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag na telefonisch contact
  • Dinsdag 16:00 - 17:30 uur
  • Woensdag 16:00 - 17:30 uur
  • Donderdag 16:00 - 17:30 uur
  • Vrijdag 16:00 - 17:30 uur
  • Zaterdag 13:00 - 17:30 uur

Zomerdijkje 13
1934 CT
Egmond aan den Hoef
Nederland

+31 6 4506 0990

info@alfadive.nl