Zwembad

Lid worden? Wij hebben het gehele jaar de woensdagavond van 21:00 tot 22:00 uur het zwembad De Hout in Alkmaar afgehuurd. In dit uur is het mogelijk om je setje of je vaardigheid weer te testen. Maar je kan er ook voor kiezen om gewoon wat baantjes te trekken.

De temperatuur van het water is aangenaam.

Om ook van deze faciliteit gebruik te kunnen maken is het mogelijk om een jaar abonnement bij ons te nemen. De kosten voor dit abonnement bedraagt € 90,- Dit is nog geen € 1,75 per week. Zonder abonnement kunt u ook van het zwembad gebruik maken voor € 4,-per keer

Maar er zijn nog meer voordelen als zwembadlid zoals;

  • Zwembad setje geen € 10,- maar € 7,50 (zelf halen en terug brengen )
  • Voor de Zondagochtend duiken  van Alfa Dive kost de huur van een complete duikset geen € 50,- maar € 35,- (dit is voor één duik; zelf halen en gespoeld terug brengen )

Als u het leuk lijkt kan je contact met Alfa Dive opnemen op telefoonnummer 06 4506 0990 of via een e-mail naar zwembad@alfadive.nl

Reviews

De cursus PADI Open Water Diver was fijne cursus om te volgen. De verhouding instructeurs leerlingen is royaal waardoor er genoeg ruimte is om je te helpen waar nodig. De instructeurs nemen je uitgebreid mee door de theorie en er is ruimte voor vragen. Al met al heb ik genoten van de cursus en raad ik hem zeker aan.

Finn

Ik heb de privé cursus open water gedaan, omdat ik het vooraf al spannend vond. Ondanks dat ik moeite had met enkele oefeningen, werd alles rustig en met alle geduld begeleid. Uiteindelijk daardoor met zelfvertrouwen de buitenduiken in het Haarlemmermeerse Bos kunnen afronden. Dank aan Jowi, Eric en Wouter voor deze ervaring!

Brenda

Ik ben 14 jaar en mijn ouders hebben hun PADI al. Dit jaar gaan we op vakantie en dan wil ik mee kunnen duiken. Ik heb de vakantieduikcursus gedaan en de 1 en 2e buitenduik hier in Nederland gedaan. De andere twee duiken doe ik in het buitenland. Ik vond de lessen erg leuk om te volgen en met de e-learning ging het behalen van de theorie heel makkelijk en het schriftelijk examen ging ook heel goed met de goede uitleg van Wouter en Jowi. Het was wel veel naast mijn school maar het is mij goed gelukt. Ik vond de zwembadtrainingen heel leuk en leerzaam en het duiken in Triton vond ik heel gaaf.

Finn
Toon alle reviews

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag na telefonisch contact
  • Dinsdag 16:00 - 17:30 uur
  • Woensdag 16:00 - 17:30 uur
  • Donderdag 16:00 - 17:30 uur
  • Vrijdag 16:00 - 17:30 uur
  • Zaterdag 13:00 - 17:30 uur

Zomerdijkje 13
1934 CT
Egmond aan den Hoef
Nederland

+31 6 4506 0990

info@alfadive.nl