Self Reliant Diver

Hoewel PADI en Alfa Dive het soloduiken niet promoten en de meeste duiken gemaakt worden met een buddy, kan een ervaren duiker moeten of willen duiken zonder buddy. Denk maar eens terug aan de Instructeur en Divemasters tijdens jouw PADI Open Water Diver cursus, wie was toen hun buddy? Ook onderwaterfotografen duiken vaak alleen zodat ze het perfecte plaatje kunnen schieten.

Tijdens de Self-Reliant Diver Specialty leer jij over de mogelijke risico’s van het duiken zonder buddy en de waarde van de extra back-up uitrusting. Met deze specialty ontwikkel jij vaardigheden die jouw zelfstandigheid en onafhankelijkheid vergroten, hierdoor wordt je ook in een buddyteam een sterkere buddy.

Vereisten vooraf
Kosten
 • € 235,- per persoon
 • Inclusief e-learning, theorieles, drie duiken in één of twee dagen, digitaal brevet en natuurlijk de begeleiding van een van onze ervaren instructeurs. Ook het gebruik van de extra uitrusting (deco boei, tweede duikcomputer, tweede mes/lijnensnijder, pony bottle, back-up masker en leitje)
 • Exclusief huur standaard duikuitrusting, vervoer, toegang buitenwater
Duur
 • Ongeveer 5 uur voor zelfstudie
 • Ongeveer 2 uur voor maken en doorspreken van een quiz
 • Drie buitenwaterduiken in één of twee dagen
Aanhef is verplicht.
Jouw roepnaam is verplicht.
Jouw achternaam is verplicht.
Jouw geboorte datum is verplicht.
Jouw straatnaam is verplicht.
Jouw huisnummer is verplicht.
Jouw postcode is verplicht.
Jouw woonplaats is verplicht.
Een geldig e-mailadres is verplicht.
Jouw telefoonnummer is verplicht.
€ 235,- (per persoon)
LET OP: voor deze cursus betaal je direct via iDeal. Pas na betaling is jouw inschrijving voltooid.
Door in te schrijven bevestig je akkoord te gaan met de algemene voorwaarden.

Reviews

De cursus Open Water Diver als voorbereiding op duiken in het buitenland was heel goed. De theorie werd duidelijk behandeld, vragen uitgebreid beantwoord, het was gezellig en er werd enorm gelet op veiligheid en het verkrijgen van routine. Ik had tijdens de eerste zwembadles moeite met zenuwen en hier werd super op ingespeeld door mij de tweede les met een extra instructeur apart te laten oefenen, zodat ik alle tijd had om vertrouwen op te bouwen. Top gedaan en nogmaals hartelijk dank! De vakantieduik was genieten door deze goede basis.

Marjolein

Vandaag padi open water brevet gehaald onder deskundige leiding van Jowi en het team. Zeer kundig en op een hele leuke manier les gehad de afgelopen weken. Goede combinatie van “ fun en veiligheid “. Alfa dive is een aanrader voor de (potentiële) duiker.

Eric

Privé cursus gevolgd voor openwater, de instructeurs waren zeer kundig, uitgebreid en geduldig in uitleg en aanleren van de juiste vaardigheden. Voelde mij erg op mijn gemak en vond het erg leuk om tijdens de laatste buitenduik met dezelfde instructeur te duiken als tijdens mijn introductieduik.

Thomas
Toon alle reviews

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag na telefonisch contact
 • Dinsdag 16:00 - 17:30 uur
 • Woensdag 16:00 - 17:30 uur
 • Donderdag 16:00 - 17:30 uur
 • Vrijdag 16:00 - 17:30 uur
 • Zaterdag 13:00 - 17:30 uur

Zomerdijkje 13
1934 CT
Egmond aan den Hoef
Nederland

+31 6 4506 0990

info@alfadive.nl