Self Reliant Diver

Hoewel PADI en Alfa Dive het soloduiken niet promoten en de meeste duiken gemaakt worden met een buddy, kan een ervaren duiker moeten of willen duiken zonder buddy. Denk maar eens terug aan de Instructeur en Divemasters tijdens jouw PADI Open Water Diver cursus, wie was toen hun buddy? Ook onderwaterfotografen duiken vaak alleen zodat ze het perfecte plaatje kunnen schieten.

Tijdens de Self-Reliant Diver Specialty leer jij over de mogelijke risico’s van het duiken zonder buddy en de waarde van de extra back-up uitrusting. Met deze specialty ontwikkel jij vaardigheden die jouw zelfstandigheid en onafhankelijkheid vergroten, hierdoor wordt je ook in een buddyteam een sterkere buddy.

Vereisten vooraf
Kosten
 • € 235,- per persoon
 • Inclusief e-learning, theorieles, drie duiken in één of twee dagen, digitaal brevet en natuurlijk de begeleiding van een van onze ervaren instructeurs. Ook het gebruik van de extra uitrusting (deco boei, tweede duikcomputer, tweede mes/lijnensnijder, pony bottle, back-up masker en leitje)
 • Exclusief huur standaard duikuitrusting, vervoer, toegang buitenwater
Duur
 • Ongeveer 5 uur voor zelfstudie
 • Ongeveer 2 uur voor maken en doorspreken van een quiz
 • Drie buitenwaterduiken in één of twee dagen
Aanhef is verplicht.
Jouw roepnaam is verplicht.
Jouw achternaam is verplicht.
Jouw geboorte datum is verplicht.
Jouw straatnaam is verplicht.
Jouw huisnummer is verplicht.
Jouw postcode is verplicht.
Jouw woonplaats is verplicht.
Een geldig e-mailadres is verplicht.
Jouw telefoonnummer is verplicht.
€ 235,- (per persoon)
LET OP: voor deze cursus betaal je direct via iDeal. Pas na betaling is jouw inschrijving voltooid.
Door in te schrijven bevestig je akkoord te gaan met de algemene voorwaarden.

Reviews

De cursus PADI Open Water Diver was fijne cursus om te volgen. De verhouding instructeurs leerlingen is royaal waardoor er genoeg ruimte is om je te helpen waar nodig. De instructeurs nemen je uitgebreid mee door de theorie en er is ruimte voor vragen. Al met al heb ik genoten van de cursus en raad ik hem zeker aan.

Finn

Ik heb de privé cursus open water gedaan, omdat ik het vooraf al spannend vond. Ondanks dat ik moeite had met enkele oefeningen, werd alles rustig en met alle geduld begeleid. Uiteindelijk daardoor met zelfvertrouwen de buitenduiken in het Haarlemmermeerse Bos kunnen afronden. Dank aan Jowi, Eric en Wouter voor deze ervaring!

Brenda

Ik ben 14 jaar en mijn ouders hebben hun PADI al. Dit jaar gaan we op vakantie en dan wil ik mee kunnen duiken. Ik heb de vakantieduikcursus gedaan en de 1 en 2e buitenduik hier in Nederland gedaan. De andere twee duiken doe ik in het buitenland. Ik vond de lessen erg leuk om te volgen en met de e-learning ging het behalen van de theorie heel makkelijk en het schriftelijk examen ging ook heel goed met de goede uitleg van Wouter en Jowi. Het was wel veel naast mijn school maar het is mij goed gelukt. Ik vond de zwembadtrainingen heel leuk en leerzaam en het duiken in Triton vond ik heel gaaf.

Finn
Toon alle reviews

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag na telefonisch contact
 • Dinsdag 16:00 - 17:30 uur
 • Woensdag 16:00 - 17:30 uur
 • Donderdag 16:00 - 17:30 uur
 • Vrijdag 16:00 - 17:30 uur
 • Zaterdag 13:00 - 17:30 uur

Zomerdijkje 13
1934 CT
Egmond aan den Hoef
Nederland

+31 6 4506 0990

info@alfadive.nl