Advanced specialties

Je hebt jouw PADI Advanced Open Water Diver brevet behaald en bent nu écht lekker aan het duiken, toch kriebelt het en wil je jouw kennis uitbreiden! Speciaal voor iedereen die geen genoeg van duiken kan krijgen bieden we de PADI Advanced specialty cursussen aan. Met deze cursussen verdiep je je in nieuwe onderwerpen, kan je nieuwe soorten duiken maken en leer je nieuwe vaardigheden onder de professionele begeleiding van onze ervaren instructeurs.

Er is een advanced specialty voor iedereen!

Voor elke specialty op deze pagina geldt dat je in het bezit moet zijn van minimaal het PADI Advanced Open Water Diver brevet of gelijkwaardig.

Een super keuze voor onderwaterfotografen en PADI Pro’s is de Self Reliant Diver specialty, hier leer je alle ins en outs van het zelfstandig duiken zonder buddy.

Ook de Diep duik specialty is een goede keus voor iedereen die op vakantie diepe wrakken wil bezoeken.

Advanced Specialties
Advanced Specialti...
Met brevet
Met brevet
Ijs Duiker
Ijs Duiker
Diep Duiker
Diep Duiker
Self Reliant Diver
Self Reliant Diver
Viewer does not support full SVG 1.1
Ijs duiker

Ijs duiker

Het is hartje winter, er ligt ijs op het water, wie denkt er nu aan duiken? Elk jaar als het gaat vriezen begint bij menig duiker het hart sneller te…

Diep duiker

Diep duiker

Het wrak van de onderzeeër ligt op een diepte van 37 meter, te diep voor de gemiddelde sportduiker. Na het volgen van deze cursus kan jij veilig en vol zelfvertrouwen…

Self Reliant Diver

Self Reliant Diver

Hoewel PADI en Alfa Dive het soloduiken niet promoten en de meeste duiken gemaakt worden met een buddy, kan een ervaren duiker moeten of willen duiken zonder buddy. Denk maar eens terug…

Reviews

De cursus PADI Open Water Diver was fijne cursus om te volgen. De verhouding instructeurs leerlingen is royaal waardoor er genoeg ruimte is om je te helpen waar nodig. De instructeurs nemen je uitgebreid mee door de theorie en er is ruimte voor vragen. Al met al heb ik genoten van de cursus en raad ik hem zeker aan.

Finn

Ik heb de privé cursus open water gedaan, omdat ik het vooraf al spannend vond. Ondanks dat ik moeite had met enkele oefeningen, werd alles rustig en met alle geduld begeleid. Uiteindelijk daardoor met zelfvertrouwen de buitenduiken in het Haarlemmermeerse Bos kunnen afronden. Dank aan Jowi, Eric en Wouter voor deze ervaring!

Brenda

Ik ben 14 jaar en mijn ouders hebben hun PADI al. Dit jaar gaan we op vakantie en dan wil ik mee kunnen duiken. Ik heb de vakantieduikcursus gedaan en de 1 en 2e buitenduik hier in Nederland gedaan. De andere twee duiken doe ik in het buitenland. Ik vond de lessen erg leuk om te volgen en met de e-learning ging het behalen van de theorie heel makkelijk en het schriftelijk examen ging ook heel goed met de goede uitleg van Wouter en Jowi. Het was wel veel naast mijn school maar het is mij goed gelukt. Ik vond de zwembadtrainingen heel leuk en leerzaam en het duiken in Triton vond ik heel gaaf.

Finn
Toon alle reviews

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag na telefonisch contact
  • Dinsdag 16:00 - 17:30 uur
  • Woensdag 16:00 - 17:30 uur
  • Donderdag 16:00 - 17:30 uur
  • Vrijdag 16:00 - 17:30 uur
  • Zaterdag 13:00 - 17:30 uur

Zomerdijkje 13
1934 CT
Egmond aan den Hoef
Nederland

+31 6 4506 0990

info@alfadive.nl