Open Water Diver

Beste duikschool van Noord-Holland!

De PADI Open Water Diver cursus is de start van jouw duikcarrière, na deze cursus kan jij overal ter wereld samen met een buddy tot maximaal 18 meter diepte duiken. De wonderlijke onderwater wereld gaat voor je open! Kijk snel bij de betreffende cursus en schrijf je direct in via onze website! 

Uit het oogpunt van de hygiëne gebruik jij gedurende de gehele cursus het zelfde masker en snorkel. Toch liever een eigen masker en snorkel? Kom langs in onze winkel en we nemen alle tijd om jou alles uit te leggen en te adviseren over de duik materialen.

Open Water Diver - Vakantie

Vakantie € 400,-

Je start jouw duikcarrière door deel te nemen aan de…

Open Water Diver - Regulier

Regulier € 525,-

Je start jouw duikcarrière door deel te nemen aan de…

Open Water Diver - Privé

Privé € 625,-

Je wilt graag leren duiken en vind je dit toch…

Reviews

Ik ben 14 jaar en mijn ouders hebben hun PADI al. Dit jaar gaan we op vakantie en dan wil ik mee kunnen duiken. Ik heb de vakantieduikcursus gedaan en de 1 en 2e buitenduik hier in Nederland gedaan. De andere twee duiken doe ik in het buitenland. Ik vond de lessen erg leuk om te volgen en met de e-learning ging het behalen van de theorie heel makkelijk en het schriftelijk examen ging ook heel goed met de goede uitleg van Wouter en Jowi. Het was wel veel naast mijn school maar het is mij goed gelukt. Ik vond de zwembadtrainingen heel leuk en leerzaam en het duiken in Triton vond ik heel gaaf.

Finn

De cursus Open Water Diver als voorbereiding op duiken in het buitenland was heel goed. De theorie werd duidelijk behandeld, vragen uitgebreid beantwoord, het was gezellig en er werd enorm gelet op veiligheid en het verkrijgen van routine. Ik had tijdens de eerste zwembadles moeite met zenuwen en hier werd super op ingespeeld door mij de tweede les met een extra instructeur apart te laten oefenen, zodat ik alle tijd had om vertrouwen op te bouwen. Top gedaan en nogmaals hartelijk dank! De vakantieduik was genieten door deze goede basis.

Marjolein

Vandaag padi open water brevet gehaald onder deskundige leiding van Jowi en het team. Zeer kundig en op een hele leuke manier les gehad de afgelopen weken. Goede combinatie van “ fun en veiligheid “. Alfa dive is een aanrader voor de (potentiële) duiker.

Eric
Toon alle reviews

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag na telefonisch contact
  • Dinsdag 16:00 - 17:30 uur
  • Woensdag 16:00 - 17:30 uur
  • Donderdag 16:00 - 17:30 uur
  • Vrijdag 16:00 - 17:30 uur
  • Zaterdag 13:00 - 17:30 uur

Zomerdijkje 13
1934 CT
Egmond aan den Hoef
Nederland

+31 6 4506 0990

info@alfadive.nl